keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Teatterifestit


Staalon teatterifestit järjestetään nyt viidettä kertaa. Alun perin festivaalit saivat alkunsa ”Kittilän kulttuurista vetovoimaa”-  hankeesta. Staalon teatterifestivaalit ovat kasvaneet vuosi vuodelta tämän jälkeen ja nyt rannekelippujen ollessa loppuun myytyjä, ovat odotukset kävijämäärän suhteen korkeat. Veli-Matti Hettula on yksi festivaalien pääorganisaattoreista ja kertoo innokkaasti tulevista festivaaleista.

”Jokaisena vuonna kävijämäärämme on noussut huimasti ja edellisvuotta tarkastellessa oletamme myös tämän vuoden festivaalien nostavan yleisömääräänsä. Tämä on ensimmäinen vuosi kun lippuja on myyty valtakunnallisesti tiketin kautta, joten uskon sillä olevan osuutta siihen miten hyvin ennakkomyynti on sujunut.”



Festivaalien tarkoitus on tarjota Lapin seudun kulttuurinnälkäisille ihmisille teatteria koko pitkän viikonlopun ajan. Festivaalit aloitetaan juhlallisesti Hullu Poro Areenalla torstaina 27.9. Areenalla esiintyvät viikonlopun aikana Taideseura Staalo, Ulla Tapaninen, Seela Sella, Ville Virtanen, Iina Kuustonen ja Riku Nieminen. Heidän lisäkseen teatterifestejä tähdittävät monet muut upeat suomalaiset näyttelijät.

Hullu Poro Areena toimii tänä vuonna festareiden avajaispaikkana.


Tervetuloa nauttimaan kulttuurista ja ennenkaikkea viihdyttävistä illoista teatterin parissa!

Lisätietoja saat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti