Sanotaan, että Hullu Porossa
työntekijöiden pitää olla vähän hulluja muttei tyhmiä. Täällä pohjoisessa onkin
etua siitä, että kohtaa asiat huumorilla ja on leikkisä sekä seikkailumielinen.
Hullu Poron ravintolatyöntekijät ovat myös sangen kilpailuhenkisiä. Kokkimme
ovat olleet mukana useissa kisoissa, Top Chef -ohjelmaa lukuun ottamatta.
Yhtenä ravintola-alan kilpailujärjestäjänä toimii
ELO-säätiö. Säätiö organisoi ja järjestää
kansallisia kokkikilpailuja, tukee alan opintoja ja tutkimusta sekä suomalaisten
osallistumista kansainvälisiin kokkikilpailuihin. Tänä vuonna järjestetään
ensimmäistä kertaa kokkikisan rinnalla Vuoden Tarjoilija 2013- kilpailu.
Yhtenä kilpailun semifinalistina on
Hullu Poron oma Maria Suihkonen. Hänet voi nähdä työskentelemässä Kultaisessa
Porossa mutta hänet voi myös bongata Hullu Poro Areenan tiskin takaa. Nuori
nainen on innoissaan kilpailusta.
” Palkintona on mm. ulkomaanmatka,
joten totta kai toivon sitä voittoa. Katsotaan nyt kuitenkin avoimin mielin
miten menee.” Maria toteaa hymyillen.
Maria työskentelee tarjoilijana mm. Kultaisessa Porossa. |
Semifinalistit valikoitiin
ennakkotehtävien perusteella. Tehtäviin oli
paneuduttu huolellisesti”, kilpailun johtaja Marja Hemmi iloitsee.
”Tälle kilpailulle on selvästi ollut tilausta. Tarjoilijoilla on monipuolista
osaamista ja siitä osataan olla oikealla tavalla ylpeitä.”
Seuraavaksi Maria kilpakumppaneineen
kohtaavat Helsingissä Helsingissä. 26.4. Finaaliin pääsevät kuusi parasta ja
voittaja selviää 27.4.
Hullu Poro toivottaa Marialle onnea
kisaan! Paras tarjoilija voittakoot.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti