maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hullu Poro täyttää 25 vuotta! Juhlimme synttäreitä 27.7 Rock Cafe Wanha Hullu Porossa Täytekakun ja iltakahvien merkeissä ja
puolilta öin Hullu Poron lauteille nousee Good Luck Charm!


Hullu Poron Evankeliumi

Ja tapahtui niinpä päivinä, että Kittilän kunnanjohtaja Aarne Nikalta kävi käsky, että koko Levi olisi  rakennettava. Ja tämä rakennusmääräys tapahtui Kittilässä ja se tapahtui Asko Oinaan ollessa Lapinläänin maaherrana.

Ja kaikki lähtivät rakentamaan omaa tonttiansa.
Niin Päivikkikin lähti Könkään kylästä alas Leville, jossa jo silloin hänen veljensä Jouni hoiti hissiyhtiötä, hänkin Palosaaren huonetta ja sukua.
Rakennuspuuhiin häneen mukaansa lähtivät myös tyttäret Pirita ja Riikka, jotka olivat silloin vielä pieniä.

Näin tapahtui heidän Levillä ollessaan, että ensimmäisen hotellin rakentamisen aika tuli.
Ja samaan aikaan he synnyttivät myös ensimmäisen ravintolaesikoisensa Hullu Poron, jonka he valjastivat rokilla, ruualla ja karaokella, koska heille humppa ei sopinut.
Jo silloin Hullu Porolla oli tapana villitä laumaansa joka yö.

Ja niin heidän eteensä tuli lama, devalvaatio ja korkeat korot, mutta se ei heitä peljästyttänyt suuresti, koska taivaanenkeli ilmoitti heille, ”Älkää peljätkö, sillä katso minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva iloksi kaikille Leviläisille”. Teille on syntymässä matkailutuote, joka pian tunnetaan myös koko maailmassa.
Ja tämä on teille merkkinä, te tulette saamaan tuhansia ja taas tuhansia uusia ravintolapaikkoja.

Yhtäkkiä heidän ympärillään oli suuri joukko riemukasta kansaa, jotka kaikki ylistivät Leviä ja Hullua Poroa. ”Kunnia Hullu Porolle Levillä ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan heillä on hyvä tahto”

Ja kun kansa meni taas takaisin koteihinsa Hullu porosta, niin he puhuivat toisillensa ihmetellen ja ylistäen ”Menkää nyt kaikki joukolla Leville katsomaan sitä mitä me olemme nähneet ja kokeneet, joka meille on näytetty.

Ja he menivät kaikki kiiruhtaen ja löysivät taas uusia ravintoloita, Päivikin ja koko Hullu Poron henkilökunnan Leviltä. Ja kun he taas tämän näkivät, kertoivat he tämän saman sanan Hullu Porosta ja Levistä taas seuraaville ja seuraaville.

Mutta Päivikki kätki kaikki nämä sanat sydämeensä ja tutkiskeli niitä itsekseen. Ja kansa palasi taas uudelleen ja uudelleen Leville sen vuoksi mitä he olivat nähneet, kuulleet ja tunteneet.


Ja näin tarina jatkuu edelleen ja edelleen…jälleen on Päivikille syntymässä kaksi uutta ravintolaa Hullu Poroon ja vanhoissakin on uutta näkemistä ja kuulemista!

Tulevaan talvisesonkiin uutuutena valmistuvat Levintorille legendaarinen kohtaamispaikka ja nautiskelijan paratiisi - Lappi ala Carte- ravintola Valkea Vaadin ja Shopporon ja Hullu Poro DaySpan rinnalle avaamme loistokkaan Beauty & the Best terveyskeitaan! Tervetuloa ihastumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti