keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Poromerkki kännykässä


Hullu Poro haluaa olla edelläkävijä asiakaspalvelussa. Meille on tärkeää se, että asiakas kokee olevansa vapaalla ja saa kaikki lomansa kannalta olennaiset palvelut helposti ja vaivattomasti.
Olemme jo pitkään pohtineet uuden kanta-asiakaskortin luomista mutta näemme, että yksikin muoviläpyskä lisää lompakossa vie vain tilaa ja hermoja.

Matkapuhelin on kuitenkin yksi niistä asioista jonka suomalainen ottaa mukaansa aina lähtiessään kotoa. Luuria ei myöskään hukkaa samalla tavalla kuin kantiskortin tai leimapassin. Oletettavasti myös älypuhelinten omistajia on Suomessa enemmän mitä perinteisten kapuloiden herroja.

Näitä ja monia muita asioita pohdittuamme saatoimme todeta, että taistelussa muovikortti vastaan älypuhelin, matkapuhelin voittaa 1-0. Tämän takia Hullu Poron uusi kanta-asiakortti (jonka ristimme Poromerkiksi) on nyt mobiilissa.


Poromerkin löytää nyt Cardu sovelluksesta.
www.cardu.com

Miten tämä kortti sitten käytännössä toimii?

Ensin on ladattava puhelimeen ilmainen Cardu-sovellus joka sisältää Poromerkin. Cardu sovelluksen voi ladata oman matkapuhelimen sovelluskaupan kautta. (App-store, Windows marketplace yms.)  tai suoraan tästä linkistä. Cardu on mobiilikorttisovellus jonka tuotevalikoimasta pääsee lisäämään Poromerkin lisäksi useiden muiden yritysten kortteja omaan virtuaalilompakkoonsa. Poromerkki on ilmainen ja sen löytää Cardun tuotevalikoimasta P-kirjaimen kohdalta.

Poromerkki sisältää runsaasti vaihtuvia etuja ja leimapasseja.

 Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti