torstai 13. syyskuuta 2012

Henkimaailmasta tukea sielunelämään


Olen aina painottanut ihmisille sitä, ettei elämässä mikään ole sattumaa. Jokainen kohtaaminen on tärkeää ja ennalta suunniteltua. Uskon ettei sielun elämä pääty kuolemaan vaan jatkaa kulkua ja kehitystä.

Tässä elämässä onnistumiset ja epäonnistumiset löytyvät seuraavan elämän lukujärjestyksessä. Näin kiertokulku jatkuu ja sielumme kehittyy.

Olemme järjestäneet Hullu Porossa Henkisen kehityksen viikot jo kolmekymmentä kertaa. Valitsimme alun perin syksyn tapahtuman ajankohdaksi koska se on aikaa jolloin meidän ihmisten on valmistauduttava pitkään pimeään ajanjaksoon. Syksyn aikana on kerättävä voimia ja pysähdyttävä rauhoittumaan tulevaa talvea varten.

Osallistun syysviikoille ja tankkaan siitä itselleni valtavasti voimaa. Olen ollut myös itse luennoimassa henkisistä asioista. Haluan kertoa ihmisille miten kaikki asiat ovat sidoksissa toisiinsa ja miten sovellan tätä tietoa omassa liiketoiminnassani. Sanonnalla ”Ei näe metsää puilta” tarkoitetaan sitä kuinka me ihmiset voimme kävellä onnemme ohi kun emme ehdi pysähtymään ja tarkastelemaan sitä mitä kaikkea meille tarjotaan.

Tärkeänä  ohjenuorana on hahmottaa sinua ympäröivät mahdollisuudet ja soveltaa sitä yrityksesi päätöksenteossa.  Uskon, että kaikki mitä meille tapahtuu, onnenkantamoiset ja vastoinkäymiset, ovat meille tärkeitä siksi, että pysähtyisimme katsomaan miksi ne on asetettu elämämme varrelle. Kaikista asioista voidaan ottaa oppia ja nähdä ne hyvässä valossa kun annamme itsellemme siihen mahdollisuuden.


Päivikki Palosaari

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista ! Ensi syksynä haluan mukaan! Jään odottelemaan lisää juttujasi !
    Kiitos

    VastaaPoista