torstai 1. marraskuuta 2012

Hullu Poro avasi verkkokaupan


Hullu Poro Oy avasi verkkokaupan 31.10.

Verkkokaupasta voi ostaa itselleen kätevästi kaikki lomansa kannalta olennaiset palvelut jo ennen kuin saapuu Leville. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa majoitus-ravintola-, hyvinvointi- sekä tapahtumapalvelut helposti verkosta.

Hullu Poron myyntijohtaja, Leena Härkönen, on tyytyväinen uuteen verkkokauppaan.

”Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa asiakkaiden lomasuunnittelua ja ostoprosessia. Verkkokaupan etu tavalliseen ostotapahtumaan verrattuna on  se, että nyt asiakas pääsee tarkastelemaan tuotteita kotoa käsin kaikessa rauhassa. Hintavertailu on tuolloin helpompaa ja vaihtoehtoihin saa tutustua ajan kanssa.” Härkönen summaa.
www.hulluporo.fi/webshop


Erityisesti Suomessa verkkokaupat ovat yleistyneet. Itellan teettämän tutkimuksen mukaan internet-ostoksista on tulossa yhä tavallisempi osa suomalaisten ostosarkea. Verkkokauppa olikin näin ollen luonnollinen askel Hullu Poron toiminnan kehittämisessä.

”Suurin etu verkkokaupan kautta tehdyissä ostoksissa lienee se, että nyt asiakas voi maksaa ja varata kaikki lomansa kannalta olennaiset palvelut etukäteen. Enää ei tarvitse huolehtia paikan päälle saavuttaessa, että missä syödään tai nukutaan. Voidaan vain keskittyä olennaiseen, eli lomanviettoon.” Härkönen toteaa hymyillen.

Hullu Poron verkkokauppaan pääset tutustumaan täältä. Tervetuloa ostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti