maanantai 3. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän juhlat Hullu Poron tyyliin


Itsenäistä Suomea juhlitaan perinteisesti joka vuosi Tasavallan Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla Helsingissä. Nämä itsenäisyyspäivän juhlat ovat tunnetusti Suomen suurimmat. Toisin kuin pääkaupungissamme, täällä Levillä suomalaiset pääsee myös nauttimaan juhlahumusta ”hieman rennommassa” tunnelmassa.

Hullu Poro Areenan esiintyjäkaarti on itsenäisyyspäivän viikon aikana ikimuistoinen. Juhlakansaa viihdyttää keskiviikkona Juha Tapio, torstaina Michael Monroe, perjantaina Samuli Edelman ja lauantaina juhlaviikko huipentuu Neljän ruusun noustessa lavalle.

6.2. Hullu Poro Areenalla esiintyvä Michael Monroe on menestynyt lähivuosina myös kotimaan ulkopuolella. Monroen viimeisin albumi Sensory Overdrive valittiin brittiläisessä Classic Rock- lehdessä vuoden parhaaksi albumiksi. Legandaarinen rock-kukko yhtyeineen on ennen kaikkea niittänyt mainetta maailmalla erityisen taitavalla ja energisellä live-esiintymisellä.
Syksyn kiertueen lisäksi Michael Monroe valmistelee parhaillaan keväällä 2013 julkaistavaa uutta albumia. Michael 
Monroen pitää kiireisenä myös Nelosen The Voice of Finlandin toinen tuotantokausi, jossa hänet nähdään yhtenä 
tähtivalmentajista. 


Itsenäistä Suomea on syytä juhlia kunnolla. Tervetuloa Hullu Poro Areenalle nauttimaan Levin suurimmista itsenäisyyspäivän bileistä. Lisätiedot ja lippujen hinnat pääset katsastamaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti