maanantai 31. joulukuuta 2012

Tanssilattian villitsijä Jan Van Baas


Hullu Poron yritysfilosofiaan kuuluu rakkaus ruokaan ja hyvään musiikkiin. Wanha Hullu Poro on tarjonnut jo toistakymmentä vuotta eläviä musiikkielämyksiä Levin vierailijoille. Talon tavat eivät muutu vaikka esiintyjät vaihtuisivatkin. Nykymusiikin tähtiä ovat perinteisten bändien lisäksi DJ:t.

Rock Café Wanha Poron levyjä pyörittää iltaisin 29.12.02 – 6.1.13, Jan Van Baas toiselta nimeltään Dj JaBa. Herra tunnetaan Levillä hyvin, onhan hän vieraillut tunturissa jo yhdentoista vuoden ajan. Hullu Poron estradeilla herra on vieraillut yksinoikeudella viimeiset kolme vuotta.

Jaban mukaan Leville on aina mukava tulla.

“Levi on minulle melkein kuin toinen koti. Niin paljon täällä on kuitenkin tullut keikkailtua. Tunturiin liittyy paljon lämpimiä muistoja. Tänne on aina mukava tulla keikalle. Jos pitäisi nimetä parhaat keikat top 10 niin Leviltä löytyisi useampikin listasijoittaja.”Jaba on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Rakkaus musiikkiin syttyi jo varhain koulun Coca Cola –discossa.
” Kun näin DJ:n soittamassa levyjä koulun salissa tokaisin isoon ääneen: Minä haluan olla kuin hän! Siitä menikin hetki kunnes hommiin pääsin. Tammikuussa tulee nyt kuitenkin kuusitoista vuotta täyteen enkä osaisi kuvitellakkaan tekeväni mitään muuta.”

Levin lisäksi Jaba on kiertänyt tänä vuonna Suomea kolmen eri kiertueen voimin. Party Box, White Party ja Halloween- tour ovat vieneet aikaa ja työllistäneet jo valmiiksi kiireistä miestä mukavasti. Rakkaus musiikkiin jaksaa kuitenkin viedä clubilta toiselle ja nyt uuden vuoden aattona ei mies voisi olla tyytyväisempi uravalintaan.

”Parasta on se kun näkee jengin vetävän täysiä tanssilattialla. Asiakkaiden hymy on se mikä tuo musiikin lisäksi lämpöä sydämeen.”

DJ Jan Van Baas toivottaa kaikki tervetulleeksi myös tänä iltana Rock Café Hullu Poron tanssilattialle! Iloista uutta vuotta kaikille! Nyt on syytä juhlia. Lisätietoja Levin parhaista bileistä saat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti