maanantai 15. huhtikuuta 2013

Wanha Poron karvat varisee, on aika uuden pinnoitteen.


Moni tuntee Wanhan Poron- rakennuksen. Tuo Levin oma lomalegenda täyttääkin ensi kesänä 25-vuotta. Jo vuosia rakennusvanhus on uskollisesti palvellut asiakkaitaan. Päiväsaikaan tarjotaan herkkuja nälkäisille laskettelijoille ja illan hämärtyessä kiipeää DJ tuttuun koppiinsa ja pyöräyttää levyn soimaan samalla katsellen miten tanssilattia täyttyy iloisista asiakkaista.

Harva kuitenkaan tietää, että Wanhan Poron yläkerrassa sijaitsevat myös Hullu Poron toimistotilat. Ravintolan ”ullakolla” laaditaan työvuorolistoja, tarkastellaan budjettia, maksetaan palkkoja ja pohditaan markkinointia. Melkein parikymmentä työntekijää majailevat piilossa ravintolan yläpuolella. Nyt on tullut kuitenkin aika uudistua ja antaa toimiston väelle paremmat työtilat.
Hullu Poro kesällä 1993.

” Olemme jo monta vuotta miettineet, että täytyisi parantaa ravintoloiden lisäksi myös toimistotyöntekijöidemme tilojen viihtyvyyttä. Remontti on kuitenkin todella iso projekti koska nyt toimistotyöntekijöiden on muutettava evakkoon ja Rock Café Wanha Poron ravintolatilat on suljettava hetkeksi. 25-vuoden aikana ei ole Wanhaa Poroa suljettu kertaakaan mutta tämä on työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta paras ratkaisu. ” Päivikki summaa remontin syitä.

Wanha Poro sulkee ovensa 6.5.-5.6. väliseksi ajaksi. Ensin juhlitaan kuitenkin kevään viimeisiä laskuja yhdessä Camp 530-väen kanssa. Remontin jälkeen avataan ovet uudelleen kesän kunniaksi ja toivotetaan väki tervetulleeksi uuden ruokalistan voimin.

Porossa porottaa myös jatkossa!
Tervetuloa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti