keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Rai rai Vappu!Vappuun kuuluu perinteisesti serpentiini, tippaleipä, opiskelijoiden vappukarkelointi, nakit ja perunasalaatti. Levillä juhlitaan vappua kuitenkin hieman eri tavalla. Täällä vappukarkelointi muistuttaa lähinnä psykedeelisiä After Ski bileitä.
Tunturissa vappua juhlitaan pukeutumalla naamiaisasuun ja lähtemällä Levin keskustaan muun juhlaväen joukkoon. Juhlahumusta pääsee nauttimaan isommalla porukalla tai sitten oman perheen kesken. On kuitenkin tärkeää muistaa, että nyt on mahdollisuus hullutella oman pukeutumisen kanssa.

Hullunkuristen asujen lisäksi luvassa on kreisiä menoa Hullu Poro Areenalla. Tänä vuonna fiilistä ovat nostattamassa Scandinavian Hunksit ja Erotic. Lisätietoja Seiskan vappubileistä saat täältä.

Naamiaisasuja ehtii vielä ostamaan tai vuokraamaan jos omasta vaatekaapista ei löydy sitä juuri oikeaa ilmettä. Hullu Poro toivottaa kaikki mukaan railakkaaseen menoon! Levin vapusta saa lisätietoja www.levi.fi ja Hullu Poron omaa vappukalenteria voi tarkastella tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti