maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hullu Poron päiväkirja osa 1


Rakas päiväkirja.

Sain kutsun ystäväni Jonne Jääkarhun syntymäpäiville Ranuaneläinpuistoon! Olen todella innoissani tulevasta tapahtumasta. Olen jo aloittanut valmistelut tätä suurta juhlapäivää varten. Lahja on hankittu ja sarvetkin käytin kiillotettavana!

Jonnen syntymäpäivää tulevat juhlimaan myös 34 muuta ystävääni ja kollegaa. Mukana ovat mm. Herra Hakkarainen, Hessu Kissala, Joulupukki, Puuhanalle, Rölli ja Angry Bird. Olemme yhdessä miettineet paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle ja huomioineet ennen kaikkea perheen pienimmät.


Minusta on kuitenkin mukavinta päästä onnittelemaan Jonnea syntymäpäivän johdosta. Olen myös enemmän kuin tohkeissani vanhojen ystävien näkemisestä. Levin Leevi-Ahman kanssa olemme jo vuosia jakaneet suuria hetkiä ja nyt matkustamme yhdessä Ranualle. Pääsemme juttelemaan muiden Lapin maskottien kanssa menneen talven kokemuksia ja vertaamaan etelän kollegoiden kotiympäristöä Ranuan huikeisiin maisemiin.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Jonnen syntymäpäivistä. Minua ja kaikkia muita karvaisia ystäviäni pääsee tervehtimään koko päivän ajanjuhla-alueella!

- Hullu Poro
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti