maanantai 6. toukokuuta 2013

Vihreämmän kevään puolesta!
Kevät tuo lumen alta yllätyksiä esiin
Levin ympäristö on Lappia kauneimmillaan. On kuitenkin selvää, että turismi sekä paikalliset matkailu- ja ravintolayritykset kuormittavat luontoa. Tämän takia Hullu Porossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.
 
Hullu Poron kaikki toimipisteet ovat sitoutunut Levin Green Start- ympäristöohjelmaan, sekä siihen liittyviin periaatteisiin kaikissa toiminnoissaan. Osana ohjelmaa valitsemme energia- ja ympäristöystävällisiä materiaaleja kaikkiin tiloihimme. Käytämme luontoystävällisiä pesuaineita ja kierrätämme suuren osan toimistojätemateriaaleista. Kertakäyttötuotteet pyritään korvaamaan uudelleen käytettävillä tuotteilla. Hullu Poro kannustaa henkilökuntaa ja matkailijoita pienin teon ja oikein lomailutavoin säästämään ympäristöä yhdessä.
 

Ympäristöystävällistä toimintaa ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti myös muiden alueen toimijoiden kanssa. 8.5. järjestetään Levin keskustan alueella Green Days in Many Ways – tempauspäivä. Osana päivää paikalliset kokoontuvat siistimään Levin keskustan ympäristöä sekä tuomaan omista kodeistaan/mökeistään kierrätettävät materiaalit kierrätyspisteeseen. Ohjelmassa on myös arvontaa ja makkaran paistoa.

Lisätietoja tempauspäivästä lue täältä

Tehdään yhdessä Levistä vihreämpi!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti