keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Henkisen Kehityksen Kesäviikko


Ensi viikon lauantaina Taivaanvalkeiden Tonttulassa järjestetään Henkisen kehityksen kesäviikko. Henkisen kehityksen viikkoja on järjestetty jo useana vuonna ja nyt onkin vuorossa jo peräti 29. kerta.

Viikon ohjelman on rakentanut huolella meedio, Ritva Nuotio, joka on ollut jo vuosia mukana Henkisten viikkojen järjestäjänä. Viikko-ohjelmassa on pyritty ottamaan huomioon mahdollisimman laajasti henkiseen hyvinvointiin vaikuttavat asiat. Taivaanvalkeissa pääsee opiskelemaan paljon uutta ja ennenkaikkea rauhoittumaan samankaltaisesti ajattelevien seurassa.


 “Olemme pyrkineet tekemään ohjelman aina siten, että se soveltuu kaikille osallistujille. Useimmilla ei ole tavallisessa elämänympäristössään niitä, keiden kanssa
voisi jutella henkisistä asioista, mutta näillä viikoilla tapaa ympäri Suomesta tulleita samalla tavalla ajattelevia ja voi vaihtaa ajatuksiaan heidän kanssaan.”

Ritva lupaa myös että, luennoista ja harjoituksista saa niitä pieniä siemeniä omaan henkiseen kasvuunsa ja siten auttaa tulevaisuudessa arjessa jaksamisessa. Oli sitten kuinka kokenut kävijä tahansa.

Aina ei tarvitse kuitenkaan olla vanha konkari henkimaailman asioiden suhteen. “Jos vain on kiinnostunut henkisistä asioista, niin se riittää. Henkisen kehityksen viikoille tullaan kokemaan ja aistimaan omakohtaisesti asioita joita ei voi sisältää pelkän lukukokemuksen perusteella.” Ritva tiivistää.

Lisää tietoa Henkisen Kehityksen Viikosta saa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti