maanantai 21. toukokuuta 2012

Hullu Poro mukana Cannesissa

Suomen elokuvateollisuus on vienyt maatamme jatkuvasti maailmankartalle useiden suurtuotantojen voimin.  Kansainväliset menestykset kuten Rare Exports ja Niko Lentäjän Poika ovat antaneet epäsuorasti näkyvyyttä myös Suomen Lapille. Täällä kuvataankin paljon niin kotimaisia - kuin ulkomaalaisiakin tuotantoja.

Cannesin elokuvafestivaalit palkitsee vuosittain lukuisia elokuvia ja Suomi on pääsyt esittelemään useita kotimaisia tuotantoja festivaalien yhteydessä. Moni saattaa muistaa Aki Kaurismäen ”hienovaraisen” edustuskäynnin parin vuoden takaa. Festivaalien tarkoituksena on kuitenkin antaa näkyvyyttä elokuvatuotannoille, eikä niinkään juopuneille elokuvaohjaajille.


Hullu Poro on tänä vuonna mukana Cannesin elokuvafestivaalien yhteydessä järjestettävällä Marché du Film- elokuvamessuilla. Tänä vuonna messualueelle on ensimmäistä kertaa Suomen oma paviljonki, jonka yksi sponsoreista on Hullu Poro. Halusimme tukea suomalaista elokuvatuotantoa ja viedä samalla maailmalle tietoa siitä, että me olemme myös Film Friendly -statuksen saavuttanut yritys.Film Friendly- nimikeen saanut yritys on suorittanut Film Friendly- valmennuksen ja tuntee elokuva-alan perustarpeet. Hullu Poro on täten sitoutunut palvelemaan tuotantoryhmiä joustavasti ja luotettavasti. Tilojamme voidaan käyttää kuvauspaikkoina. Huolehdimme myös tuotantoryhmän hyvinvoinnista antamalla majoituspalvelut suurille ryhmille, sekä huolehtimalla tuotantoryhmien erityistarpeista.

Hullu Poro Areena on ollut kuvauspaikkana mm.  kotimaiselle Dance- ohjelmalle sekä Ti- Ti Nalle- ohjelmalle. Toivotammekin kaikki elokuva-alan tekijät lämpimästi tervetulleeksi kuvaamaan Levin upeisiin maisemiin ja nauttimaan laadukkaasta palvelusta.

Lisätietoja Film Friendly- palveluista löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti