perjantai 24. elokuuta 2012

Kesän loppuminen on ruskan alku


Hullu Poron pihapiirissä kukkivat vielä kauniit kesän istutukset. Ilma on kuitenkin jo viileä aamuisin eivätkä lämpötilat kohoa enää päivälläkään. On aika tehdä  vaatekaapin inventaario ja vaihtaa kesän tennarit syksyn saappaisiin.

Syksy on kuitenkin Levillä ihanaa aikaa. Lapin ruska on jo itsessään upea luonnon nähtävyys ja tähän aikaan alkaa myös Levin keskusta elää uutta elämäänsä. Kesän hiljaisuus vaihtuu ruskamaratoonareiden juoksuaskeliin ja lehtien värimuutosta ihailevien turistien puheeseen.

Hullu Poron pihassa kukkivat vielä kauniit pihakasvit. Kylmät aamut ovat kuitenkin jo merkki tulevasta syksystä.


Ruska on hienoa aikaa myös Hullu Porolle. Me avaamme jälleen kaikki ravintolamme ja esittelemme uudet ihanat menukokonaisuutemme. Syksyn maut tuovat veden kielelle jo pelkästään lukemalla uusista herkullisista ruokalajeista mitä tarjoamme ensi sesonkiin saakka.

Uudet menut tuovat raikkaita uutuksia asiakkaidemme lautasille. (Kuva Asia Brassiere)

Kohta avaa Ämmilä ovensa myös illallisen aikaan, Kana ja Kannu tarjoaa jälleen herkullisia crepsejä ja Asia Brassier tuo idän eksoottiset maustesekoitukset piristämään lappilaista ruokakulttuuria. Nämä ja monet muut Hullu Poron ravintolat avaavat ovensa ensi viikon torstaina 30.8. 

Ihania herkkuja odotellen,
Team Hullu Poro

Ps. Hyvin syönyt jaksaa myös juhlia. Ehkä vähän Juha Tapion tai Tähkän Laurin laulua voisi käydä kuuntelemassa kun Areena aukaisee ovensa 31.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti