lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kilpailuhenkiset porolaiset


Sanotaan, että Hullu Porossa työntekijöiden pitää olla vähän hulluja muttei tyhmiä. Täällä pohjoisessa onkin etua siitä, että kohtaa asiat huumorilla ja on leikkisä sekä seikkailumielinen. Hullu Poron ravintolatyöntekijät ovat myös sangen kilpailuhenkisiä. Kokkimme ovat olleet mukana useissa kisoissa, Top Chef -ohjelmaa lukuun ottamatta.

Yhtenä ravintola-alan kilpailujärjestäjänä toimii ELO-säätiö. Säätiö organisoi ja järjestää kansallisia kokkikilpailuja, tukee alan opintoja ja tutkimusta sekä suomalaisten osallistumista kansainvälisiin kokkikilpailuihin. Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa kokkikisan rinnalla Vuoden Tarjoilija 2013- kilpailu.

Yhtenä kilpailun semifinalistina on Hullu Poron oma Maria Suihkonen. Hänet voi nähdä työskentelemässä Kultaisessa Porossa mutta hänet voi myös bongata Hullu Poro Areenan tiskin takaa. Nuori nainen on innoissaan kilpailusta.
” Palkintona on mm. ulkomaanmatka, joten totta kai toivon sitä voittoa. Katsotaan nyt kuitenkin avoimin mielin miten menee.” Maria toteaa hymyillen.
Maria työskentelee tarjoilijana mm. Kultaisessa Porossa.

Semifinalistit valikoitiin ennakkotehtävien perusteella. Tehtäviin oli paneuduttu huolellisesti”, kilpailun johtaja Marja Hemmi iloitsee. ”Tälle kilpailulle on selvästi ollut tilausta. Tarjoilijoilla on monipuolista osaamista ja siitä osataan olla oikealla tavalla ylpeitä.”

Seuraavaksi Maria kilpakumppaneineen kohtaavat Helsingissä Helsingissä. 26.4. Finaaliin pääsevät kuusi parasta ja voittaja selviää 27.4.

Hullu Poro toivottaa Marialle onnea kisaan! Paras tarjoilija voittakoot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti