tiistai 19. maaliskuuta 2013

Virvon varvon ihanan loman!


Pääsiäinen on tunnetusti kevään kiireisin viikonloppu tunturikeskuksissa. Hullu Porossa varaudutaan jälleen iloisten lomalaisten saapumiseen ja luvassa on runsaasti ihanaa ohjelmaa ja herkullisia elämyksiä.

Pääsiäisen esiintyjiin lukeutuu mm. Pepe Willberg, joka livemusiikkiesitystä pääsee seuraamaan ravintola Taivaassa Show&Dinner-illan merkeissä.  Pepe on vieraillut Levillä jo vuosia ja viihtyy täällä myös vapaa-ajallaan.
”Aina on tuntunut mukavalta esiintyä Levillä. Hiihtokeskuksissa on erityinen tunnelma, jonka voi aistia jo heti paikalle päästyään.”
Päivikki ja Mika nauttimassa Dinner & Show esityksestä viime vuonna.

Levillä on myös aikaa nauttia ystävien seurasta ja hyvästä ruuasta. ” Ruokapuoli on näillä tunturivierailuilla aina isossa roolissa. Kavereiden kanssa vietetään aikaa mm. kelkkaillessa mutta ennen kaikkea ruokapöydän äärellä.” Pepe naurahtaa.

Hullu Poron toimitusjohtaja Päivikki Palosaari tunnustautuu Willberg-faniksi.
”Odotan kovasti Pepen esitystä. Viime vuonna meillä oli Mikan kanssa niin hauskaa ja tanssimmekin suurimman osan illasta. Ihanaa kun pääsemme taas tänä vuonna parketille.”

Show & Dinner illan live-esityksen lisäksi Hotelli Hullu Poron Reindeer Loungessa tulee esiintymään pitkäperjantaina PeriploMarionetas marionette- ryhmä. Esitys kertoo rakkaustarinan Beatles-musiikin siivittämänä. Marionetti esitys soveltuu kaikille yli 5-vuotialle joten koko perhe voi tulla seuraamaan showta.
Periplo Marionetas marionette- ryhmän Beatles -esitys.


Pääsiäisviikonloppuna voivat aikuiset illan hämärtyessä ottaa suunnakseen Hullu Poro Areenan. Pitkän viikonlopun aikana lavalle nousee Yö, Irina, Jukka Poika sekä Apulanta. Katso tarkempi bändikalenteri täältä.

Aurinkoista pääsiäisen odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti