tiistai 17. huhtikuuta 2012

Häkkilinnusta lauantai projektiksiMoni tuntee hänet lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista. Hän on mies jonka muuntautumiskyky on saavuttanut legendaariset mittasuhteet. Hänet tunnetaan Touko-Poukona, Sulona, Pilvi Poutana, sekä monina muina hauskoina hahmoina. Oikealta nimeltään mies on kuitenkin Jukka Rasila.Lauantaina Hullu Poro Areenalla esiintyvä Rasila kertoi meille kokemuksiaan menneistä Putous-kausista. Mies on kuulunut Putouksen vakiokalustoon jo viimeiset kolme kautta. Olikin siis hyvä hetki kysyä herralta, että miltä tuntuu taas päästä astumaan roolihahmojensa saappaisiin. Pilven tapauksessa korkokenkiin.

Putous on saavuttanut huikean menestyksen katsojien keskuudessa. Improvisaationäytteleminen on nyt ensi kertaa suuren yleisön suosion kohteena. Tuliko tämä suosio yllätyksenä?Tulihan se hieman. Aina uusien konseptien kohdalla miettii, että miten yleisö ottaa vastaan. Improvisaatio ei sinänsä ollut avainkysymys, olihan siinä vaiheessa jo kokemusta siitä meidän aikaisemmasta sarjasta, Runeberginkadusta. Siinähän tuli improvisaationäytteleminen tutuksi yleisölle ja se oli aika katsottu sarja.
Eihän putous nyt pelkästään improvisaatiolla toimi, onhan siinä paljon käsikirjoitusta mukana. Yleisö on kuitenkin onneksi tykännyt ja se on hienoa.

Putouksen kautta olemme oppineet tuntemaan myös uudensukupolven näyttelijäkaartia. Tunsitko itsesi oppi-isäksi nuorten joukossa tai löysitkö kenties nuoremmilta uusia metodeja roolien näyttelemiseen?


No nyt tuntuu, että on setä niille nuoremmille. Alkuperäisessä oli fifty-fifty vanhemman sukupolven näyttelijöitä ja uusia kasvoja. Nyt me ollaan Jaskan kanssa ainoat “vanhat” jotka on mukana.Uudet kasvot on kaikki hurjan taitavia. Mahtavaa päästä seuraamaan nuorten lupausten työskentelyä. He joutuvat astumaan kuitenkin aika isoihin saappaisiin mutta hyvin he ovat hoitaneet hommansa.


Pilvi Pouta tulee kertomaan meille kuulumisiaan tulevassa showssa. Luuletko hänen jo löytäneen Granlundinsa vai jatkaako neiti vielä eloaan sinkkuna?


Jatkaa eloaan sinkkuna. Hullussa Porossa on varmasti haku päällä, joten miesten on syytä olla valmiina.Neiti Pouta tulee Areenalle 21.4.         Lähde:MTV3


Miksi valitsit kaikkien Putous hahmoksesi juuri Pilven toisella kaudella? Halusitko tehdä vain jotain ihanaa ja naisellista?

Mulla oli tarkoitus kakkoskaudella tehdä ihan erilainen juttu. Sitten saimme kuitenkin idean parikymppisestä missistä. Onhan se nyt hauskaa kun 42-vuotias mies esittää parikymppistä naista. On kuitenkin totta ettei se mies aina hame päällä naurata, täytyy luoda aina isompi persoona sen hameen alle.
Zoom feat Putouksen tähdet Hullu Poro Areenalla 21.4. klo 22:30 Liput etukäteen netistä osoitteesta tiketti.fi tai Hullu Poron omasta myyntipalvelusta 016 6510 500


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti