tiistai 3. huhtikuuta 2012

Porocks- Levin siistein bilepaikka.
DJ MIky Maun pyöräyttää ensimmäisen levyn soimaan. Pieni klubi alkaa täyttyä iloisista asiakkaista ja osa uskaltautuu jo tanssilattialle. On Catfightin jatkobileiden aika.
 
Vauhdikas musiikki ja jättimäinen discopallo houkuttelevat juhlijoita siirtymään pöydistään alatasanteelle missä taidokas DJ soittaa levyjä. Baaritiskin takana hyörivä drinkkitaituri, Ville Äyräs, nakkelee asiakkaiden iloksi likööripulloja ilmassa ja kokoaa sitten toivejuomat korkeisiin laseihin. Tunnelma on nosteessa eikä kello ole edes vielä puolen yön.

Porocks on yksi Hullu Poron uusimmista yökerhoista. Jenkkityylinen klubi tarjoaa asiakkailleen juotavaa ja tilauksesta myös syötävää, aina yön pikkutunneille saakka. Teemailtoina tarjotaan eksoottista ohjelmaa. Seuraavana ohjelmistossa on mm. Tiputorstai 5.4. joissa pääsee tanssimaan tiputanssia sekä nauttimaan villistä menosta!
Levin keskustassa sijaitseva klubi on tarkoitettu juhlatilaksi jokaisen elämännautiskelijan tarpeisiin. Teemailtoina Porocksissa järjestetään ohjelmaa aikuisempaan makuun. Laskettelijoiden jatkobilepaikkana tunnettu yökerho tarjoaa tilat myös yksityiseen käyttöön. Porocksissa voidaan järjestää Catfightin tyyliset jatkobileet tai vaikka eksklusiiviset hää- tai syntymäpäiväjuhlat. Porocksissa on tarjolla myös yrityksille erinomaiset kokous-/ ja juhlatilat.
Bilekansa toivotetaan tervetulleeksi torstaista - sunnuntaihin, kello 23:00 alkaen! Porocks nightclub- for adults only.

Porocksin pääsiäiseen kuuluu myös:
TO 5.4. TipuTorstai – Tipumusiikkia/tiputanssia joka tunti
PE 6.4. PitkäPerjantai – Koff on pitkällä, menisinkö minäkin
LA 7.4. Muna-Lauantai - se on muna mitä pääsiäisenä suuhun pannaan
SU 8.4. Sinkku-Sunnuntai – Jos ei lauantaina lohennu, kokeile uudestaan sunnuntaina
Yksityiset varaukset Hullu Poron myyntipalvelusta: Puh. 016 6510 500, email. sales@hulluporo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti