tiistai 17. huhtikuuta 2012

Zoomilaisen suusta kuultua

Arto Nyberg vastaa puhelimeen virallisesti. Äänensävy muuttuu kuitenkin heti iloisempaan suuntaan kun kerrotaan asian koskevan Zoomin tapahtumaa Hullu Poro Areenalla. Nyberg on ollut jo vuosia Zoomin jäsen. Urheilu on ollut aina lähellä miehen sydäntä ja seura on antanut paljon mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointia. “ Entiselle urheilijalle tulee helposti pukukoppia ikävä. Zoomissa oli jo tuttuja henkilöitä, joten jäseneksi hakeminen tuntui luonnolliselta.” Nyberg toteaa.


Zoomin ensisijainen toimintaidea on se, että julkisuuden henkilöillä olisi mahdollisuus harrastaa porukassa liikuntaa ja kerätä samalla varoja hyväntekeväisyyteen. Seura on pyörittänyt toimintaansa jo vuodesta 1963 lähtien ja on kerännyt varoja mm. lapsisyöpäpotilaille ja nenäpäivänä kehitysmaiden lasten hyväksi. Zoom feat Putouksen tähdet onkin ensimmäinen ei urheilullinen varainkeruutapahtuma Zoomilaisten toimesta.


Zoom feat Putouksen tähdet idea syttyi Nybergille “herkkänä hetkenä” kun hän oli sairaslomalla vuosi sitten. Idea siitä, että saataisiin Putouksen tähtikaarti live-esityksen voimin keräämään varoja Zoomille, tuntui heti hyvältä idealta. Nyberg otti yhteyttä Päivikki Palosaareen ja Petteri Summaseen, joka oli tuolloin Putouksen käsikirjoittaja.


Lopputuloksena Rikun Nieminen, Jukka Rasila ja Jussi Vatanen esiintyvät livebändin säestämänä Hullu Poro Areenalla ensi lauantaina. Kaikki näyttelijät ovat itsekkin zoomilaisia joten heidät oli helppo saada mukaan.Zoom feat Putouksen tähdet Hullu Poro Areenalla 21.4. klo 22:30Liput etukäteen netistä, tiketti.fi tai Hullu Poron omasta myyntipalvelusta 016 6510 500

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti