torstai 12. huhtikuuta 2012

Mertalaa edemmäs kalaan


Suomalaisten sydäntä on jää lähellä. Ei sillä, että suomalaiset kylmää sakkia olisivat. On tärkeää, että tuon jään päällä myös luistellaan ja vedellään niitä ilmaveivejä. Puhutaan siis jääkiekosta.
SM- liigan kausi alkaa olla lopuillaan. Tämän jälkeen kiekkofanit pääsevät kuitenkin nauttimaan kunnialla ansaituista MM-kisoista. 6-1 on vielä monella mielessä, joten sitä suuremmalla syyllä eletään nyt jännittäviä aikoja.


Onko kotisohva aina paras paikka nauttia kiekosta ja kisastudiotunnelmasta? Voihan se olla mutta jos kaipaa kokonaisvaltaisempaa elämystä, on syytä astua sisään Pub Hölmölään ja valita yksi monista suurista screeneistä, josta matsin katsoo.

Hölmölässä voi kannustaa kotijoukkueen voittoon saunanlauteilta, bussista tai vaikka perinteisen pirtin tuvasta käsin. Hölmölässä on useita hauskoja elementtejä jotka hämmentävät ja naurattavat ensi näkemällä. Ranskalaiset tarjoillaan löylykauhasta ja oluen voi saada jättikolpakosta.

Lisäpuhtia äijäporukkaan saadaan kun keräännytään suuren pöydän ääreen, nostetaan malja omalle joukkueelle ja kannustetaan pohjoisen kiekkosankarit voittoon. Naisetkin ovat tervetulleita, onhan Hölmölän saunan lauteilla aina tilaa kauniimmalle sukupuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti