torstai 26. huhtikuuta 2012

Camp 531


“Kävelin Levin raittia pitkin ja katselin rinteen loistavia olosuhteita. Ketään ei tullut vastaan eikä rinteessä näkynyt ristinsielua. Vain hiekkapöly ja risut lentivät tuulessa kuin jossain länkkärileffassa.”

Näin Antti Keskitalo kuvailee päivää muutama vuosi sitten, jolloin hän sai idean Camp 531- tapahtumasta. Vapun jälkeen Levin rinteet ovat vielä pari viikkoa auki. Silloin ilmaa voitaisiin kuvata jo aika kesäiseksi. Lunta on ainoastaan rinteessä ja auringon lämmittäessä voi nauttia laskemisesta vähemmällä vaatetuksella.


Camp on skeittareiden ja lumilautailijoiden ihannetapahtuma. Ohjelmaan kuuluu skeittauksen ja lautailun lisäksi mm. Surf up- lammikon ylitys lumilaudalla sekä live-artisteja. Tapahtuman osallistujien ikäraja on 18 mutta vanhempien luvalla kisailuun voi osallistua jo 15- vuotiaasta alkaen.

“Aamupäivä rinteessä snoukkaillaan ja iltapäivälle siirrytään skateparkille kesäaktiviteettien pariin. Illat kuunnellaan vaihtoehtoista musaa ja juhlitaan aamuun saakka. Seuraavana päivänä sama toistuu. Hyppyrit on pieniä ja tapahtuma soveltuu kaiken tasoisille laskijoille. Lopuksi palkinnot vedetään hatusta kaikkien osallistuneiden kesken.” Keskitalo kertoo.


Molempina iltoina järjestetään jatkobileet Wanhassa Hullu Porossa. Perjantaina esiintyyjiin lukeutuu Anders Karkea ja Wasted. Lauantaina lavalle kipuaa Raappana.

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan osallistujien taidonnäytteitä.

Levi Camp 531 eturinteessä 4.5.-5.5.2012 

Hullu Poro toivottaa omasta puolestaan osallistujat tervetulleiksi mukaan rentoon porukkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti