keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Drinkkimestarin taidonnäyte


Talven pimeys ja kylmyys ovat kohta taakse jäänyttä aikaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ruokien ja juomien on myös uudistuttava raikkaampaan suuntaan. Kuuman minttukaakaon sijaan moni tahtoo kohta lasiinsa jäitä.
Pääsiäislomien lähestyessä moni kaipaa lasina sisällöksi pehmeyttä ja raikkautta. Pyysimme Pub Hölmölän baarimestaria, Niko Merikkoa, näyttämään miten syntyy pirteä kevätcocktail.

Pääsiäispupu
8cl vaniljasoftista (voidaan korvata tavallisella vaniljajäätelöllä)
4cl ananasmehua
4cl salmiakkikoskenkorvaa
jäämurskaa
Koristeeksi vaahtokarkkeja


Pääsiäispupu rakennetaan suoraan grogilasiin. Lasi täytetään puolilleen jäämurskalla, jonka jälkeen loput aineet kaadetaan suoraan lasiin. Lopuksi sekoitetaan kevyesti ja asetellaan halutut koristeet juoman päälle.
Juoman voi tehdä itse mutta Team Poro suosittelee tämän cocktailin nauttimispaikaksi Pub Hölmölän patiota, juuri silloin kun aurinko paistaa ja lunta on enää rinteessä!

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!


Pääsiäisenä Pub Hölmölä on auki poikkeukselliseseti  6.-8.4. klo 3:30 asti. 30.4. klo 2:30 asti. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti