Talven pimeys ja kylmyys ovat kohta taakse jäänyttä aikaa.
Tämä tarkoittaa myös sitä, että ruokien ja juomien on myös uudistuttava
raikkaampaan suuntaan. Kuuman minttukaakaon sijaan moni tahtoo kohta lasiinsa
jäitä.
Pääsiäislomien lähestyessä moni kaipaa lasina sisällöksi
pehmeyttä ja raikkautta. Pyysimme Pub Hölmölän baarimestaria, Niko Merikkoa,
näyttämään miten syntyy pirteä kevätcocktail.
Pääsiäispupu
8cl vaniljasoftista (voidaan korvata tavallisella vaniljajäätelöllä)
4cl ananasmehua
4cl salmiakkikoskenkorvaa
jäämurskaa
Koristeeksi vaahtokarkkeja
Pääsiäispupu rakennetaan suoraan grogilasiin. Lasi täytetään
puolilleen jäämurskalla, jonka jälkeen loput aineet kaadetaan suoraan lasiin.
Lopuksi sekoitetaan kevyesti ja asetellaan halutut koristeet juoman päälle.
Juoman voi tehdä itse mutta Team Poro suosittelee tämän cocktailin
nauttimispaikaksi Pub Hölmölän patiota, juuri silloin kun aurinko paistaa ja
lunta on enää rinteessä!
Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!
Pääsiäisenä Pub Hölmölä on auki poikkeukselliseseti 6.-8.4. klo 3:30 asti. 30.4. klo 2:30 asti. Tervetuloa!
Pääsiäisenä Pub Hölmölä on auki poikkeukselliseseti 6.-8.4. klo 3:30 asti. 30.4. klo 2:30 asti. Tervetuloa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti