Laadukkaan lihan tunnistaa kiinteästä
koostumuksesta ja raikkaasta tuoksusta. Mistä sitten tunnistaa laadukkaan lihan
valmistajan? Tunnusmerkkinä toimii hyvän ruuan lisäksi kilpi, jonka päällä
lukee Chaîne des Rôtisseurs.
Kyisenen kilpi myönnetään ainoastaan laadukkaita liharuokia valmistavalle tai
myyvälle yritykselle. Kilpi on merkki Paistinkääntäjien veljeskunnan antamasta
tunnustuksesta.
Lähde: Chaîne des Rôtisseurs |
Paistinkääntäjien
veljeskunta on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on
edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja
kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä noin 80
maassa. Levillä kilpiravintoiloihin
lukeutuu ainoastaan Hullu Poron oma Kultainen Poro.
Kultainen Poro tarjoaa huolella valmistettuja kokonaisuuksia. |
Kultainen
Poro onkin nyt päässyt osaksi perinteistä Rostöörien vappua, joka järjestetään
30.4-1.5. Levillä. Kultaisen Poron oma vappumenu on tarjolla 30.4. klo 18-23.00
Lisätietoja
menusta ja varauksista pääsee katsomaan täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti