keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kultainen Poro on kilven arvoinen


Laadukkaan lihan tunnistaa kiinteästä koostumuksesta ja raikkaasta tuoksusta. Mistä sitten tunnistaa laadukkaan lihan valmistajan? Tunnusmerkkinä toimii hyvän ruuan lisäksi kilpi, jonka päällä lukee Chaîne des Rôtisseurs. Kyisenen kilpi myönnetään ainoastaan laadukkaita liharuokia valmistavalle tai myyvälle yritykselle. Kilpi on merkki Paistinkääntäjien veljeskunnan antamasta tunnustuksesta.

Lähde: Chaîne des Rôtisseurs   


Paistinkääntäjien veljeskunta on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä noin 80 maassa.  Levillä kilpiravintoiloihin lukeutuu ainoastaan Hullu Poron oma Kultainen Poro.

Kultainen Poro tarjoaa huolella valmistettuja kokonaisuuksia.

Kultainen Poro onkin nyt päässyt osaksi perinteistä Rostöörien vappua, joka järjestetään 30.4-1.5. Levillä. Kultaisen Poron oma vappumenu on tarjolla 30.4. klo 18-23.00
Lisätietoja menusta ja varauksista pääsee katsomaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti