perjantai 20. huhtikuuta 2012

Luontoa kunnioittaen


Hullu Poron toimitusjohtajan, Päivikki Palosaaren, kotipaikkakunta on Levin lähellä sijaitseva Könkään kylä. Lähtiessään yritystoimintaan mukaan hänellä oli tavoite rakentaa Leville pysyvää liiketoimintaa, kotiympäristön luontoa kunnioittaen. Hullu Poro Oy on sitoutunut Levin Green Start- ympäristöohjelmaan, sekä siihen liittyviin periaatteisiin kaikissa toiminnoissaan.

Valitsemme energia- ja ympäristöystävällisiä materiaaleja kaikkiin tiloihimme. Käytämme luontoystävällisiä pesuaineita ja kierrätämme suuren osan toimistojätemateriaaleista.  Kertakäyttötuotteet pyritään korvaamaan uudelleen käytettävillä tuotteilla. Pyrimme myös muistuttamaan asiakkaitamme ja henkilökuntaamme ympäristöystävällisestä toiminnasta.



Hullu Porolle on tärkeää kunnioittaa luontoa ja pitää huolta paikallisista eläimistä ja kasveista. Hyödynnämme paljon Lapin luonnon antimia omissa keittiöissämme. Suomalaiset marjat, kasvit ja riista näyttelevät suurta osaa ravintoloidemme tarjonnassa. Ruuanlaittoon tarvittavia raaka-aineita kerätään kesällä luonnosta ja yrttejä kasvatetaan omassa puutarhassa. Muina vuodenaikoina tuetaan paikallisia raaka-ainetoimittajia.



Kesän lähestyessä kiinnitämme pihapiirin siisteyteen erityistä huomiota. Huolehdimme pihojemme kasveista ja kiinteistöjemme ulkoasusta. Tämä parantaa kaikkien viihtyvyyttä. Meille on tärkeää, että luontomme tila säilyy hyvänä emmekä vahingoita liiketoiminnallamme Lapin loisteliasta ympäristöä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti